Oncologie verpleegkundige (opleidingsplek mogelijk) LangeLand Ziekenhuis

Oncologie verpleegkundige (opleidingsplek mogelijk) LangeLand Ziekenhuis

Functiegebied:
Oncologie verpleegkundige
Regio:
Zuid-Holland
Standplaats:
Zoetermeer

Aanstelling:
Tijdelijke aanstelling
Dienstverband:
24-36 uur
Plaatsingsdatum:
15-04-2016

Vacatureomschrijving

Het LangeLand ziekenhuis maakt onderdeel uit van de Reinier Haga groep. Dit geeft veel kansen voor kwalitatieve verbeteringen en maakt het ziekenhuis toekomstbestendig. Het LangeLand ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis voor Zoetermeer en omgeving met 24- uur acute zorg. De oncologie en oncologie dagbehandeling van het LangeLand Ziekenhuis is volop in ontwikkeling. Samen met een gespecialiseerd oncologieteam en afdelingsverpleegkundigen streven we naar de beste zorg dichtbij huis. Binnenkort worden de chemokamers vernieuwd met als doel een prettige en huiselijke dagbehandeling te creëren waar patiënten maar ook hun naasten comfortabel kunnen verblijven.

Het LangeLand Ziekenhuis zoekt betrokken en professionele (Oncologie) Verpleegkundigen, die zich willen verdiepen in de zorg voor de oncologische patiënt. Ook is het mogelijk om de CZO erkende specialistische opleiding tot oncologieverpleegkundige te behalen in een van onze samenwerkende ziekenhuizen.

ONCOLOGIE VERPLEEGKUNDIGE (OPLEIDINGSPLEK MOGELIJK)

minimaal 28 uur beschikbaar

De functie

Je bent een onmisbare schakel in het verlenen van de zorg voor de oncologische patiënt. Naast het plannen en coördineren van de verpleegkundige (oncologische) zorg help je mee in het uitvoeren en evalueren van de geleverde zorg. Je biedt hierbij psychosociale begeleiding aan patiënten en hun naasten. Je hebt ideeën hoe we de zorg voor de oncologische patiënt nog beter kunnen maken en wilt actief meedenken en bijdragen in het ontwikkelen van beleid op afdelings- en organisatieniveau.

Wij bieden perspectief voor talent!

Beschik je over verpleegkundig talent dat je verder wilt ontwikkelen? Wil je je als zorgprofessional specialiseren in het werkveld van de Oncologie? Het LangeLand Ziekenhuis biedt jou de mogelijkheid om leren en werken te combineren tijdens je opleiding tot oncologieverpleegkundige. Je werkt gedurende de opleiding voor een periode van een jaar in het HAGA ziekenhuis of Reinier de Graaf Gasthuis waar je de kans krijgt om op verschillende werkplekken kennis en ervaring op te doen en je diploma tot oncologieverpleegkundige te behalen. Na het positief afronden van je opleiding vervolg je je dienstverband op de afdeling oncologie in het LangeLand Ziekenhuis.

Ook gediplomeerd oncologieverpleegkundigen zijn van harte welkom om te reageren op deze vacature. Een flexibele instelling, proactiviteit en initiatief nemen, vinden wij belangrijke competenties waarover jij beschikt. Daarnaast kun je zelfstandig werken en durf je beslissingen te nemen die ten goede komen aan de kwaliteit van zorg.

Arbeidsvoorwaarden:

Conform CAO Ziekenhuizen. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract voor een jaar of voor de duur van de opleiding aangeboden. Hierna volgt in principe een contract voor onbepaalde tijd. Inschaling hangt af van je opleiding en ervaring (FWG 45-50).

Kernwaarden:
Binnen onze organisatie vormen de vijf kernwaarden van de Visie op zorg: ‘Betrokken, Betrouwbaar, Gastvrij, Respectvol en Deskundig’ de basis van ons dagelijkse gedrag en handelen.

Meer informatie:

Bel of mail met Marieke de Groot, zorgmanager kliniek beschouwend, via contactinformatie (telefoonnummer) of M.deGroot@llz.nl, als je meer wilt weten over deze vacature of stuur je digitale sollicitatie voor 1 juni 2016 aan ons toe via de website www.llz.nl

Een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.